Welkom op Bierproeven met Peter Scrollen naar beneden

Zoekt u nog een leuke activiteit voor de sport- personeels- buurt- of andere vereniging? Wilt u met een groep vrienden eens een keer iets anders doen? Zoekt u een bijzonder leuke activiteit voor uw medewerkers?

Denk dan eens aan een BIERPROEVERIJ.
De gelegenheid om op een gezellige en leerzame wijze elkaar nog beter te leren kennen en waarderen.


(Foto's Marja Fafiani)

“Bierproeven met Peter” wordt verzorgd door Peter van den Hurk uit Eindhoven. Na 24 jaar de voorzitter van het Bier Keurmeesters Gilde (BKG) te zijn geweest legt Peter zich nu helemaal toe op het verzorgen van Bierproeverijen.
Naast thuisbrouwer en bierkeurmeester is hij ook de organisator van vele studiedagen en studieweekenden in binnen- en buitenland voor het Bier Keurmeesters Gilde waarvan hij na zijn voorzitterschap nu Erelid is.

In de loop der jaren heeft Peter dan ook veel kennis opgebouwd rondom bier en geeft ook al jaren lezingen en verzorgt bierproeverijen. Wie kan u beter inwijden in het bier proeven als een bierkeurmeester zelf. Dan zal duidelijk worden dat bij proeven ALLE zintuigen worden gebruikt en kan het genieten van een bier voortaan een bierbelevenis worden.
Voor zo'n bierbelevenis moet u bij “Bier Proeven met Peter” zijn.

Bierkenner Peter van den Hurk, die de proeverijen begeleidt, bezorgt met zijn bierkennis en liefde voor het bier, iedereen een leerzame, lekkere, maar ook zeker een gezellige avond. Zijn ervaring op biergebied zal elke deelnemer aan de proeverij zeker aanspreken. Hij komt met zijn passie voor bier naar u toe om met u zijn liefde voor een heerlijk glas bier te delen en u voortaan met (nog meer) liefde van uw bier te laten genieten.

Peter komt naar een door u gewenste (geschikte) locatie met een korte PowerPoint presentatie, leerzame en overheerlijke bieren, glazen en smaakruimers.

Gegarandeerd het mooiste en beste bier-pakket, de beste prijs garantie en alleen maar zeer tevreden proevers.

Voor een proeverij tot 10 personen is een biertafel met banken beschikbaar. Ook statafels kunnen worden meegebracht

U hoeft zelf niets te doen, alleen genieten van de mooie bieren.

Meerdere malen was Peter een graag geziene gast in diverse televisieprogramma’s zoals Vara’s Kassa, Tros Zomeravond, Editie NL en diverse regioname programma's