Diverse soorten proeverijen evt scrollen naar beneden

Standaardproeverij
We beginnen bij een standaardproeverij met een korte Powerpoint presentatie waarin uitleg zal worden gegeven hoe men een bier brouwt en hoe men moet proeven.
Daarna volgt de proeverij, waarbij u acht verschillende bieren “blind” te proeven krijgt, dit om vooroordelen uit te sluiten.
Door het proeven van deze bieren zult u in de toekomst ongetwijfeld meer gaan genieten van uw bier.
Er zijn bieren bij die voorheen voor u totaal onbekend waren, maar na de proeverij zult u ze voortaan zeker gaan waarderen.

Bokbierproeverij
De bokbierproeverij is DE proeverij die vanaf oktober, als de nieuwe bokbieren weer verkrijgbaar zijn, een must is voor de bierliefhebber.
U zult worden verwend met uitgesproken bokbieren, die duidelijk zullen maken dat er een groot verschil is tussen de verschillende bokbieren

bierproeven met Peter
Als de temperatuur weer gaat stijgen is het natuurlijk de tijd voor een proeverij van Tarwebieren,
Denk hierbij aan  b.v. Witbier uit Nederland en Belgie maar ook diverse Weizenbieren zoals Hefeweizen, Hellesweizen en Dunkelweizen.

Proeverij met uitsluitend bieren van één type
Denk hierbij aan  b.v. Geuze, Trappist, maar ook Pils enz. Tijdens deze proeverij gaat er een wereld open voor de deelnemende proevers. Hierbij is enige kennis van het proeven wenselijk.

proeverij
Hierbij proeven we speciale typen bieren zoals Scotsh Ale, Belgische Ale, Pale Ale GB, Biérre de Gare, Alt, Kolsh, Weizen, Munchener Dunkles, Munchener Helles, Swartzbier, Sterk vlaams Bruin, Barley Wine en zo zijn er nog 40 typen meer te kiezen.

Proeverij op maat
Hierbij is alles op proefgebied in te vullen, zoals  b.v. een bierproeverij met wedstrijdelement en een certificaat voor elke deelnemer.

Voor verdere info Contact-pagina