Bierproeven evt scrollen naar beneden

Waar moet u rekening mee houden voor de organisatie van de proeverij.

Vermijdt het gebruik van aftershave en parfum voor de proeverij.
De deelnemers aan de proeverij zullen hier  hinder van hebben. Men kan hierdoor de te proeven bieren niet goed ruiken.

Het drinken van een bier bij gedimd licht is beslist gezellig, maar tijdens de proeverij moet voldoende licht zijn om de kleur, helderheid, koolzuur en het schuim van het bier goed te kunnen beoordelen.

Tijdens de proeverij zullen uitsluitend smaakruimers worden genuttigd die worden meegebracht door Peter.
Dit, omdat “lekkere”hapjes e.d. de smaakpapillen negatief beïnvloeden en het goed proeven van de bieren daardoor vrijwel onmogelijk is.

Het in gieten van de glazen kan het beste gebeuren op een plaats /ruimte  waar de deelnemers aan de proeverij niet kunnen zien welk bier er zal worden ingegoten. Hierdoor weten ze niet wat voor soort / type bier ze te proeven krijgen.

De tafels kunnen het best in carré geplaatst worden met de deelnemers aan beide zijde van de tafels. Door deze opstelling  kan men gezellig met elkaar praten,  tijdens het opdienen, afruimen en ingieten van de glazen.

Het gebruik van statafels bevorderd ook vaak de teamgeest.

bierproeven met peter ....................... Bierproeven met Peter rechts